Jdi na obsah Jdi na menu
 


KOUMÁK

2. 10. 2020

Vážení rodiče,

docela mě zaujaly publikace KOUMÁK. Původně ale byly až od druhé třídy. Letos vyšly i pro prvňáky. Jeden je zaměřený na Matematiku a druhý na Český jazyk (pro vyšší ročníky je to jenom jedna knížky na všechny předměty včetně Prvouky). 

Koupila jsem si oba, abych věděla, jak to vypadá a myslím, že jsou to velmi zdařilé knížky. 

Myslím si, že by bylo fajn, kdyby děti alespoň tu Matematiku měly. Samozřejmě Vás nemůžu a ani nechci do toho nutit. Moc prosím, zkuste se na to podívat a zamyslet se. 

Tady je Matematika: https://www.dobre-knihy.cz/koumak-pro-prvnaky-matematika-537723.html a tady Český jazyk: https://www.dobre-knihy.cz/koumak-pro-prvnaky-cesky-jazyk-537722.html. (V případě zájmu - můžu zapůjčit k nahlédnutí.)

Pokud byste se domluvili, že se dětem koupí Matematika, tak bych je koupila z třídního fondu. Zatím to moc na nějaké divadla a podobné záležitosti nevypadá, takže bychom to mohli z toho vzít. Teoreticky bychom zvládli z třídního fondu uhradit pro všechny i ten ČESKÝ JAZYK, ale pak tam už moc penízku nezůstane. :-)

Osobně bych byla určitě pro MATEMATIKU - ideálně, pokud bychom se domluvili, že to opravdu bude mít každý žák. ČESKÝ JAZYK jsme schopni využívat nejdříve ve druhém pololetí. Samozřejmě budu ráda, když se domluvíte, že ANO i u čestiny, ale to v nejhorším zvládneme s nějakým kopírováním... :-) Případně bych je objednala jenom pro zájemce. 

Určitě nic nekupujte samostatně. Když to objednáme najednou, tak ušetříme na poštovném a v tomto objemu ho pravděpodobně nebudeme platit vůbec. :-)

Udělala jsem tady krátký dotazník - moc Vás prosím o vyplnění. Je tam i jméno žáka - pro případ, že by se ČESKÝ JAZYK objednával jenom pro zájemce - tak abych věděla komu. :-)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfBuEYxkMQcivacKmhyVOpsda_SDPUsFvokDnkjFMzcLmakEg/viewform?usp=sf_link

Pokud jsem něco napsala nesrozumitelně - určitě se ptejte... :-)

Předem děkuji za Vaše odpovědi, případně podněty do diskuse... :-)

S přáním krásného víkendu.

Zuzka Jánošková

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Souhlas pro obě knihy

(Vladimír Karásek, 5. 10. 2020 21:11)

Souhlasím s koupi obou titulů. Jestli to bude z fondu nebo doplatíme dodatečně je mi jedno.

Jsem pro obě knihy

(Michal Málek, 2. 10. 2020 16:05)

Souhlasím s koupí obou knih, ale z třídního fondu bych peníze nebral, pokud to znamená, že se celý vyčerpá. Nechte fond na jiné věci, které budou v budoucnu potřeba.